Budi dio naše mreže

"Isus u Zrinjevcu" - naziv je humanitarnog koncerta duhovne glazbe koji će se održati u nedjelju, 17. studenog, s početkom u 19 sati u Sportskoj dvorani Zrinjevac u Osijeku. 

/ mp

Na trećoj Večeri slavljenja u Osijeku nastupit će Grupa Emanuel, Petar Buljan, Matej Galić, Božja slava band, ST Elijah Vukovar, ST Izrael Đakovo, Amorose i Duhos band.

Kako doznajemo od organizatora koncerta Mateja Galića, prošle dvije godine humanitarni koncert održan je u dupkoj punoj crkvi sv. Ćirila i Metoda pa su se ove godine odlučili na koncert u Sportskoj dvorani.

“Očekujemo dvije tisuće posjetitelja. Ulaznice se mogu nabaviti po cijeni od 60 kuna za tribinu, a po cijeni od 50 kuna za parter i to na prodajnim mjestima u Mercatoru (Gacka – Tisak media),  Portanovi (Tisak media), Dancing Bearu (Pothodnik trga Ante Starčevića). Nakon pokrivanja troškova organizacije, dio prihoda ide kao pomoć jednoj jedanaesteročlanoj obitelji koja se nalazi u teškoj financijskoj situaciji. Zbog brojne male djece zamolili su ostati anonimni”, poručio je Galić.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja