Budi dio naše mreže

Dođite na humanitarni koncert u Rijeci i podržite Marijine obroke

Riječki volonteri Marijinih obroka, humanitarne organizacije koja u najsiromašnijim zajednicama svijeta osigurava svakodnevni topli obrok na mjestu obrazovanja, u nedjelju 8. ožujka organiziraju prvi humanitarni koncert za Marijine obroke u Rijeci koji će se održati u Župi sv. Ivana Krstitelja, Škurinje, s početkom u 19 sati.

/ mp

Humanitarni koncert predvodit će pjevačica duhovne glazbe Maja Tadić uz klavirsku pratnju gospodina Josipa Strčića.

Maja Tadić glazbeni put započela je pjevajući u različitim vokalnim i vokalno-instrumentalnim sastavima Putokazi, klape Kamelija i Rusulice. Nastupala je na brojnim festivalima. Na duhovnoj glazbenoj sceni sudjeluje na festivalima duhovne glazbe poput Uskrs festa i Marija festa, ali i prigodnim događanjima.

“Prihvaćajući poziv prijateljice da se uključim u  Marijine obroke, započela je i povezanost s Marijinim obrocima. Mnoge moje pjesme posvećene su Djevici Mariji. Nakon što sam pogledala film „Dijete 31“ bila sam duboko dirnuta teškim životom djece u Africi, istovremeno dotaknula me  i velikodušnost ljudi koji pomažu toj djeci. Upravo zbog toga nije mi bilo teško prihvatiti poziv, kao ni sudjelovati u Marijinim obrocima i svjedočiti drugim ljudima o vrijednosti činjenja dobra kroz Marijine obroke. Mogu slobodno reći da sam počašćena što sudjelujem u širenju tog dobra i pomaganju onima kojima je to jako potrebno, izjavila je Maja.

Uz dobru glazbu, posjetitelji će moći uživati i u svjedočenju dugogodišnjeg volontera Marijinih obroka i upoznat će se bolje s Marijinim obrocima. 

Humanitarni koncert idealna je prilika za podržati trud riječkih volontera. Prosječan trošak prehrane jednog djeteta Marijinim obrocima kroz cijelu školsku godinu iznosi 132 kune.

Za više informacija posjetite www.marysmeals.hr .

Ključne riječi:
Maja Tadić marijini obroci

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja