Budi dio naše mreže

Veliki cjelodnevni duhovni koncert u zagrebačkom naselju Špansko "Dođi, Gospodine Isuse!" održat će se u subotu, 17. prosinca, od 14 sati na Trgu Ivana Kukuljevića. Na drugom duhovnom koncertu nastupat će zborovi i izvođači pretežito iz Zagreba, ali i ostatka Hrvatske.

/ mp

“Beskrajno smo sretni što će se ovaj cjelodnevni festival zajedništva, radosti i ljubavi prema Gospodinu održati u našem kvartu. Vrijeme adventa počelo se nažalost svoditi na panoramske kotače, čudnovate drvene vojnike i blještavilo, a često se zaboravlja na Slavljenika koji je rođen u trošnoj štalici koja je zasjala tek obasjana Zvijezdom Danicom… Ovim koncertom poželjet ćemo Božiću dobrodošlicu u naš Zagreb, u naše Špansko, na naš trgić – u naša srca i naše živote! Ovim putem zahvaljujemo svim izvođačima koji su se odazvali, ali i onima koji su bili spriječeni doći ove godine a koji su najavili svoj dolazak na sljedeći advent u Španskom”, izjavio je Natko Felbar iz udruge Rekreativni kvart koja organizira koncert.

Voditelj programa bit će Marin Sladić, a ulaz na koncert je besplatan. Budući da se koncert održava na otvorenom, dobro se obucite!

Na koncertu će nastupiti:

Zbor župe BDM Žalosne

Zbor župe bl. Ivana Merza

Amorose

Božja slava band

Antonio Perutina i Lana Gradečak

Sluge beskorisne

Zbor Doma molitve iz Slavonskog Broda

 Zbor župe sv. Antuna Padovanskog (Voloder)

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja