Budi dio naše mreže

Katolička karizmatska zajednica "Božja pobjeda" objavila je novi video spot. Riječ je o pjesmi "U Tvoje sveto Ime", autorskoj pjesmi u potpisu Romane Bilaver.

/ im

“U Tvoje sveto Ime pjesma je koja govori o molitvi za ozdravljenje. Od Kristova vremena, kada je On sam hodeći zemljom naviještao evanđelje i ozdravljao bolesne, pa i danas, Crkva sakramentima ozdravljenja i darovima koje joj je Gospodin povjerio odgovara na duboke potrebe za iscjeljenjem koje postoje u pojedincu i na svim razinama društva”, poručuju iz Božje Pobjede.

U Tvoje sveto Ime/ Božja pobjeda

“Boluje li tko među vama? Neka dozove starješine Crkve! Oni neka mole nad njim mažući ga uljem u ime Gospodnje, pa će molitva vjere spasiti nemoćnika! Gospodin će ga podići i, ako je sagriješio, oprostit će mu se.” (Jak 5,14-15)

U Tvoje sveto Ime/ Božja pobjeda

Podsjetimo, Karizmatska zajednica mladih “Božja pobjeda” osnovana je 2007. godine u župi Duha Svetog na Jarunu. Zajednica njeguje karizmatsku duhovnost kao članica Obnove u Duhu Svetom Zagrebačke nadbiskupije, a susreti se sastoje od slavljenja, molitve, pouke, svjedočanstava i klanjanja pred Presvetim Oltarskim Sakramentom. Vizija zajednice je mlade ljude dovesti do susreta sa živim Kristom koji preobražava živote i koji je jedini Put, Istina i Život.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja