Budi dio naše mreže

Katolička karizmatska zajednica "Božja pobjeda" objavila je novi video spot. Riječ je o pjesmi "Neka Ti zahvaljuju", autorskoj pjesmi u potpisu Romane Bilaver.

/ im

Podsjetimo, Karizmatska zajednica mladih “Božja pobjeda” osnovana je 2007. godine u župi Duha Svetog na Jarunu. Zajednica njeguje karizmatsku duhovnost kao članica Obnove u Duhu Svetom Zagrebačke nadbiskupije, a susreti se sastoje od slavljenja, molitve, pouke, svjedočanstava i klanjanja pred Presvetim Oltarskim Sakramentom. Vizija zajednice je mlade ljude dovesti do susreta sa živim Kristom koji preobražava živote i koji je jedini Put, Istina i Život.

U opisu pjesme na njihovom YouTube kanalu stoji: “Novom čovjeku pripada nova pjesma. Neka onda zemaljski kraljevi hodaju Tvojim stazama, neka hodaju i pjevaju stazama Tvojim. Pjevaju što? – da je “velika slava Gospodnja”, a ne kraljeva.” (sv.Augustin)

Filip Jozić/Facebook Božja pobjeda

Za ovu pjesmu tekst i glazbu napisala je Romana Bilaver, a pjesma je inspirirana Psalmom 138. Na klavijaturama je Tino Krvavica, bas gitara Marijo Bilić, bubnjevi Mario Klarić, električne i akustične gitare Petar Buljan i back vokali su Kornelija Palić Papafava, Tino Krvavica, Filip Jozić, Grgur Sesar, Jakša Papafava. Glazbena produkcija: Grgur Sesar Snimano u studiju “Nova Eva”.

Filip Jozić/Facebook Božja pobjeda

Cijeli video pogledajte ovdje!

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja