Budi dio naše mreže

Ansambl Kolbe otvorio je kazališnu sezonu veličanstvenom izvedbom hit mjuzikla Svetac svega svijeta u Centru za kulturu u Čakovcu u nedjelju.

/ mp

Ovo je bila 37. izvedba mjuzikla od premijere koja je bila 29. lipnja 2018. u Zagrebu, a upriličena je u sklopu proslave 20. obljetnice osnutka župe sv. Antuna Padovanskoga u Čakovcu na poziv župnika fra Tomislava Božičeka.

Prije same izvedbe brojnoj publici obratio se fra Tomislav pozdravivši sve prisutne, a osobito članove Ansambla Kolbe. Potom je o radu Ansambla govorio fra Vladimir Vidović, duhovnik Ansambla Kolbe zahvalivši na pozivu i istaknuvši evangelizacijsko poslanje i cilj svi članova Ansambla kao i veliku zainteresiranost za ovaj mjuzikl o čemu svjedoče brojne izvedbe.

Osobitost ove izvedbe bila je u tome što je bila dobrotvorna jer je sav prihod od prodanih ulaznica namijenjen misionarskom djelovanju u Peru.

Ansambl Kolbe nastupom u Čakovcu započeo je novu kazališnu sezonu. Sljedeća izvedba je u Slavonskom Brodu 12. listopada, zatim 25. listopada u Karlovcu, potom slijede zagrebačke izvedbe 9., 10., 30. studenog i 1. prosinca i na kraju ove godine 14. prosinca slijedi gostovanje u Novom Marofu. U 2020. godini planirana su brojna gostovanja diljem domovine, ali i inozemstva.

Izvedba mjuzikla “Svetac svega svijeta”

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja