Budi dio naše mreže

VIDEO Snažno obraćenje bivšeg sotonista i jednog od najjačih crnih magova

Zachary King odrastao je u kršćanskoj obitelji kao baptist. Već u svojoj desetoj godini ušao je u okultizam, a u 13. godini sklopio je savez s đavlom. Do svoje 15. godine prekršio je sve Božje zapovijedi koje postoje. Prenosimo videozapis u kojem se nalazi kratki dio njegova svjedočanstva i u kojem opisuje čudesan način na koji ga je Bog dotaknuo te kako je došao do Isusa i obratio se.

/ mp

Kako donosi portal Book.hr, King se susretao s kršćanima koji nisu imali nikakva utjecaja na njega, kao ni ono što su mu govorili.

Naime, jednog mu je dana, u trgovinu u kojoj je radio, poslao na put sasvim običnu ženu. Zachary joj je mislio demonstrirati svoje magijske moći, no umjesto toga doživio je nadnaravan susret s Isusom Kristom.

Prema Kingovim riječima, dok je radio u prodavaonici nakita, prišla mu je žena koja ga je osvojila iskrenošću. Nakon što joj je prodao zlatne naušnice, ona mu je predala zlatnu medaljicu s riječima:

“Blažena Majka te poziva u svoju vojsku.”

Međutim, Zachary King nije znao tko je ta Majka pa je pretpostavio da je žena članica nekog ženskog kulta.

“Rekla mi je da je jako moćna. Ali ja sam sada uvrijeđen i osjećam se kako me izaziva. Kako se usuđuješ govoriti meni da je moćno? Pomislio sam: bio sam 12 godina veliki svećenik, bio sam u vrhu magijskih praktičara. Istina je da sam tu poziciju dijelio s devet ljudi, ali u vrijeme kad je živjelo 7 milijardi. Na zemlji živi 7 milijardi ljudi, a ja sam među 10 najjačih magova na svijetu. Tko si ti da mi govoriš da ta mala čudotvorna medaljica ima ikakvu snagu. To mi ne može učiniti baš ništa. Ja sam moćniji. Da je Bog bio jači, zaustavio bi me dok sam ubijao djecu (činio abortus), ali nije.”

No, kako je rekao, Duh Sveti ga je “uhvatio” na slabost, tj. ego, oholost i aroganciju.

“Ispružio sam dlan i ona je stavila medaljicu. Moj plan je bio zatvoriti šaku i osjetiti da nema nikakve moći i  onda baciti na pod ili nekako razbiti. Stisnuo sam šaku oko medaljice, i moja trgovina je nestala. Stajao sam u zamračenom ništavilu. Nije bilo ničeg osim mene i ove žene koja mi govori o svim grijesima koje sam činio. Kada je rekla sve što je imala za reći,  završila je s: “To je od vraga! Učinio si više od stotinu abortusa. I bio si sotonist više od 25 godina.”

Bio sam zaprepašten. Mislio sam kako ću ispustiti medaljicu, ali imao sam osjećaj da ću pasti u prazninu. A ona mi kaže: Blažena Majka poziva te u svoju vojsku. Odmah sam znao da je to Majka Božja. Čim sam to shvatio, pojavila se Blažena Djevica Marija, smiješeći se, i uzela me za ruku, okrenula me i Isus je ondje stajao. Znao sam da je On moj Gospodar i Spasitelj”, poručio je Zachary King.

 

 

Ključne riječi:
Sotona Zachary King

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja