Budi dio naše mreže

"Svugdje je rasuta inteligencija, sve je okruženo ljubavlju i brigom Vječnoga, svi smo mi poput izlazećeg sunca iz naručja Božjeg na nebu Božjeg stvaralaštva. Previše je prisutan da bismo mogli pomisliti da ga nema. Za ljubav se odlučuje", poručuje Tomislav Ivančić u knjizi "Ostati uspravan".

/ im
Ima ljubavi, treba je znati pronaći, treba je vidjeti, uzeti, povjerovati joj i s njom krenuti u život. Ima i Boga, jer Bog je ljubav. Tko zna s njime drugovati, uzeti ga za ruku, čuti ga u noćnim tišinama ispod zvijezda, tko zna negdje u osami osjetiti da je tu i da ga čeka, taj zna da postoji Bog i da ga voli.
Muž spreman umrijeti za pravednu stvar pokazuje Božju prisutnost.
Pogled na samotan cvijet uvjerava da Boga i ljubavi ima. Razigranost i zbrinutost djece pričaju o Bogu i Ocu. Muž spreman umrijeti za pravednu stvar pokazuje Božju prisutnost. Religije svijeta o njemu govore i posreduju njegovu stvarnost. Pokojnici su znak da ga ima. Rijeke i mora o Bogu mrmore. Planine o Bogu pričaju kad ih šibaju vjetrovi, snjegovi su njegovi glasnici, svaki prirodni zakon opisuje Božju svemoć i inteligenciju.
Previše je prisutan da bismo mogli pomisliti da ga nema.
Svugdje je rasuta inteligencija, sve je okruženo ljubavlju i brigom Vječnoga, svi smo mi poput izlazećeg sunca iz naručja Božjeg na nebu Božjeg stvaralaštva. Previše je prisutan da bismo mogli pomisliti da ga nema. Za ljubav se odlučuje.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja