Budi dio naše mreže

"O tebi govore emocije koje su drugi osjetili kada si bio u njihovoj blizini, ona rijeka radosti koja se pojavila u njihovom srcu kad si im se približavao", poručuje vjeroučitelj, suprug i otac Mario Žuvela.

/ md

Vjeroučitelj, suprug i otac šestero djece, Mario Žuvela podijelio je na svojim društvenim mrežama objavu kojom poručuje kako o nama više govore naša djela nego naš status i titule koje imamo. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

Ne govori o tebi kakav si čovjek debljina tvoga novčanika, niti imovinsko stanje na tvojoj kartici. Ne govore o tebi ni titule kojima si se nakitio. Sve to ljudi o tebi brzo zaborave. Ali ima jedna stvar koju ne zaborave nikada. Ne zaborave jesi li bio pokraj njih u trenucima kada im je trebalo, ne zaborave tvoj osmijeh na licu, lijepu riječ, nježan dodir kada im je trebao samo komadić podrške u onim trenucima kada su se premišljali da li će odustati ili ići dalje.

O tebi govore emocije koje su drugi osjetili kada si bio u njihovoj blizini, ona rijeka radosti koja se pojavila u njihovom srcu kad si im se približavao. Nemaš pojma koliko neka sitnica može promijeniti nečiji život, koliko današnji dan može biti prekrasan kad na nekoj osobi primijetiš nešto lijepo i pokažeš joj to. Ljudima to znači. Reci im češće „hvala“, makar i za neku banalnu stvar.

Reci češće „oprosti“. Nevjerojatno je koliko to može promijeniti ovaj svijet. Eto, to govori o tebi.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja