Budi dio naše mreže

SKAC Palma u suradnji s Obiteljskim centrom Fakulteta filozofije i religijskih znanosti najavljuje ciklus radionica „Temelj(i) obitelji“.

/ im

Posljednjih godinu danas u SKAC-u smo krenuli s organizacijom radionica za bivše SKAC-ovke i SKAC-ovce koji su zasnovali svoje obitelji. Htjeli smo ostati u kontaktu s njima i pomoći im u novim životnim etapama. I jako su vrijedni bili ti naši susreti (i online i uživo), prepuni radosti, zajedništva, dječjih upadica, dijeljenja iskustava, savjeta, ma svega. 🙂

Ono što je novost u novom ciklusu jest da su susreti otvoreni za sve mlade obitelji koje zanimaju teme o kojima ćemo pričati, a kojima pristupamo vodeći se načelima ignacijevske duhovnosti. Na susret dolazite sa svojim bračnim parom, a svaki susret započinje i završava molitvom te uključuje magis krug, odnosno dijeljenje na kraju.

Što je temelj vaše obitelji? Na kojim vrijednostima ona počiva? Kako međusobno komunicirate u obitelji? Koji su vaši talenti i kakve veze oni imaju s odnosima? Znate li pomoći sebi? Kako se nosite sa strahom i tjeskobom? Kako odgajate djecu u ovom digitalnom vremenu? Ovo su samo neke od tema o kojima će s vama razgovarati Katarina Šimić, psihologinja u SKAC Palmi, Jurana Pavlović, psihologinja u Centru za psihološku podršku i razvoj „Pričaj mi“, Katarina Perić Pavišić, psihologinja i asistentica na Institutu Ivo Pilar te pater Antun Volenik svećenik, promicatelj obiteljskoga pastorala, magistar znanosti, psiholog i psihoterapeut.

Prva radionica iz ovog ciklusa održat će se 27. listopada u 20 sati, online. Prijaviti se možete putem ovog OBRASCA.

Druga radionica održat će se uživo. 2. prosinca 2023. godine u prostoru fakulteta Filozofije i religijskih znanosti, Jordanovac 110. Detalji i prijavnica su OVDJE.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja