Budi dio naše mreže

Za ovu korizmu pazinski fratri predložili su jedan izazov. Pozivaju sve ljude da pročitaju Evanđelje po Mateju u cijelosti. Naravno, kroz izazov će svaku odvažnu dušu voditi svakodnevni poticaji, smjernice za čitanje teksta i njegovo tumačenje, razmatranje te prijedlog za molitvu. Čitatelji mrežne stranice Hrvatske katoličke mreže moći će svakodnevno pratiti izvadak iz e-duhovnih vježbi.

/ mp

E-duhovne vježbe kreću u novi ciklus – ovog puta je na redu korizmena priprema za Uskrs. U organizaciji franjevačkog bratstva u Pazinu na Pepelnicu kreću e-Duhovne vježbe naziva Korizma s Matejevim evanđeljem.

Prijave za e-duhovne vježbe otvorene su do 24. veljače u 23.59 sati, započet će na Pepelnicu, a zadnje razmatranje bit će objavljeno na Uskrs. Dan uoči Pepelnice na našim stranicama pročitajte Uvodno pismo s predstavljanjem Matejeva evanđelja i prvim poticajem za čitanje. Prijaviti se možete OVDJE.

Ove e-duhovne vježbe vodit će fra Darko Tepert.

Sudjelovanje u e-duhovnim vježbama moguće je i putem elektroničke pošte te pomoću aplikacije za pametne telefone za Android i iOS operativni sustav.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja