Budi dio naše mreže

Pridružite se Antunovskom hodu mladih u subotu, poziv mladima uputio je i Mateo Kovačić!

Drugu godinu zaredom Centar za promociju duhovnih zvanja franjevaca konventualaca na čelu s fra Stjepanom Brčinom i uz suradnju dviju župa sv. Antuna organizira Antunovski hod mladih. Ove godine će se održati 6. lipnja, a započet će u Sesvetskim Selima.

/ mp

U svetištu svetog Antuna započet će okupljanje na misi u 15 sati koju će animirati slavljenički tim Evangelizacijske zajednice sv. Maksimilijana Kolbea, Amorose. Nakon toga će mladi krenuti pješice prema drugom svetištu sv. Antuna na Svetom Duhu, a na putu će posjetiti franjevački samostan u Dubravi.

Središnji događaj bit će svakako evangelizacija na Trgu bana Jelačića, a predvodit će je plesna skupina Evangelizacijske zajednice. Već nekoliko mjeseci spremaju ples, igrokaz i ostali program koji je i prošle godine okupio mnoštvo ljudi, posebno mladih. Prolazeći najprometnijim ulicama Zagreba, ali i njegovim periferijama mladi žele donijeti radost svim ljudima koje susretnu i svjedočiti koliki smisao i puninu donosi život u Kristu. Molitva, pjesma i ples svjedočit će svemu tome, a očekuje se velik broj hodočasnika i unatoč trenutnoj situaciji.

Hod će se privesti kraju odlaskom na Sveti Duh gdje će biti euharistijsko klanjanje, čašćenje relikvija svetog Antuna i slavljenje uz Petra Buljana i Amorose, te zajedničko druženje.

Organizatori pozivaju sve mlade da se pridruže ovom zavjetnom hodu svetom Antunu, da dođu u što većem broju i sudjeluju u ovoj uličnoj evangelizaciji i osjete sve milosti koje nam Gospodin sprema po zagovoru omiljenog sveca. 

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić poziva sve mlade da se pridruže ovogodišnjem Antunovskom hodu. Kovačić je prepoznao ovaj hvalevrijedan projekt koji mladi spremaju već nekoliko mjeseci, a ni trenutna situacija neće zaustaviti da se Bog proslavlja ulicama Zagreba.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Dragi mladi!😁 Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić poziva sve mlade da se pridruže ovogodišnjem Antunovskom hodu koji će se održati 6. lipnja. Hod će započeti u svetištu svetog Antuna u Sesvetskim Selima, župi u kojoj je Mateo odrastao i ministrirao. Nakon svete mise u 15 sati mladi će krenuti prema Svetom Duhu, a zaustavit će se i u Dubravi kod hercegovačkih franjevaca dok će središnji događaj biti na trgu bana Jelačića. Kovačić je prepoznao ovaj hvalevrijedan projekt koji mladi spremaju već nekoliko mjeseci, a ni trenutna situacija neće zaustaviti da se Bog proslavlja ulicama Zagreba. @mateokovacic8 #budiFRAjer😉 #antunovskihodmladih #evangelizacijska16670 #DDV #OFMConv #svetiantunpadovanski

Objavu dijeli fra Stjepan Brčina (@stjepanbrcina)

Ključne riječi:
Antunovski hod mladih

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja