Budi dio naše mreže

"Pristajemo na bolnicu i na ranu jer vjerujemo u zdravlje i uspjeh operacije. Zato vjerujmo da nas Krist može mijenjati i pristanimo započeti s Njim raditi na svome srcu", pozvao je franjevac i kantautor duhovne glazbe iz Širokog Brijega fra Marin Karačić.

/ md

Franjevac i kantautor duhovne glazbe iz Širokog Brijega fra Marin Karačić na svojem je Instagram profilu podijelio nekoliko misli o trpljenju kao sastavnom dijelu života svakoga od nas pozivajući na vjeru i pouzdanje u Isusovo izlječenje srca.

Doktor kada radi operaciju mora zarezati kožu i tkivo, mora poteći krv, mora nas zaboljeti da bi nam bilo bolje. Mora napraviti ranu da bi nas zaliječio. Ali ljepota izlječenja stavlja bol rane u drugi plan.

Slično je i s našim životima, potrebno je nekad pretrpjeti bol da bi nam bilo bolje, da bi nam bilo lakše.

Svakome se slama srce kada moramo ostaviti dragu nam osobu u bolnici. Ali tim ostankom bit će joj bolje, iako bismo htjeli izbjeći taj rastanak. Slično je i s našim životima, potrebno je nekad pretrpjeti bol da bi nam bilo bolje, da bi nam bilo lakše.

Pristajemo na bolnicu i na ranu jer vjerujemo u zdravlje i uspjeh operacije.

Nije jednostavno kopati po sebi i mijenjati se, ali je neke stvari potrebno odstraniti iz našega života, grijehe i neke navike je potrebno ukloniti iz naše svakodnevice. To je ponekad tako bolan i dug proces. I ako ispred sebe ne vidimo radost izlječenja teško ćemo pristati na taj bolni proces.

Pristajemo na bolnicu i na ranu jer vjerujemo u zdravlje i uspjeh operacije. Zato vjerujmo da nas Krist može mijenjati i pristanimo započeti s Njim raditi na svome srcu.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli fra Marin Karacic (@framarinkaracic)

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja