Budi dio naše mreže

Imajte na umu da nas usred današnjih previranja i stresa u budućnosti čekaju mirnija mora.

/ mp

Nema sumnje su vremena teška. S toliko previranja u našem životu i u svijetu oko nas, teško je s pozitivnošću vidjeti budućnost. Srećom, Biblija nas podsjeća da je unatoč mnogim životnim mukama zlo već pobijeđeno. Nadu možemo polagati ne samo u ono što Bog može učiniti kroz nas u ovom životu, već u ono za što smo stvoreni: vječni život s Njim, donosi Aleteia.

Pogledajmo Sveto pismo:

Jer ja znam svoje naume koje s vama namjeravam – riječ je Jahvina – naume mira, a ne nesreće: da vam dadnem budućnost i nadu. (Jeremija 29, 11)

Uzdaj se u Jahvu svim srcem i ne oslanjaj se na vlastiti razbor. Misli na nj na svim svojim putovima i on će ispraviti tvoje staze. (Mudre izreke 3, 5-6)

Uvjeren sam u ovo: Onaj koji otpoče u vama dobro djelo, dovršit će ga do Dana Krista Isusa. (Poslanica Filipljanima 1, 6)

Mnogo je namisli u srcu čovječjem, ali što Jahve naumi, to i bude. (Mudre izreke 19, 21)

 “Jer naše male i prolazne nevolje pribavljaju nam vječnu i golemu slavu. Zato ne gledamo na ono što je vidljivo, nego na nevidljivo. Jer to što je vidljivo će proći, a nevidljivo je vječno.” (Druga poslanica Korinćanima 4, 17-18)

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja