Budi dio naše mreže

PATER IKE: Osnivamo Molitvenu mrežu Hrvata svega svijeta!

Na poticaj patra Ivana Ike Mandurića 4. travnja započela je online krunica Hrvata svega svijeta koja je naišla na potporu nekoliko desetaka tisuća Hrvata diljem svijeta. Krunica će se moliti s početkom u 14 sati, po hrvatskom vremenu, za suzbijanje pandemije koronavirusa, za obnovu Zagreba, za svoj raseljeni narod te za obnovu naše vjere, u subotu, 27. lipnja. Tada će se više moći doznati kako se priključiti Molitvenoj mreži Hrvata svega svijeta.

/ mp

Subotnju krunicu će predmoliti svi dosadašnji predmolitelji koji budu mogli i tim koji je koordinirao ovom krunicom sve ovo vrijeme.

Krunica će se moći pratiti OVDJE.

Detaljnije informacije o krunici potražite na Facebook stranici OVDJE.

Status patra Ike Mandurića prenosimo u cijelosti:

“PRVI PUT NAJAVLJUJEMO!

Dragi svijete! Osnivamo Molitvenu mrežu Hrvata svega svijeta!!! To ćemo učiniti ove subote, za vrijeme Istovremene krunice Hrvata svega svijeta, nakon čega ćemo joj svi moći pristupiti. Cilj ove mreže je stvoriti uvjete za što sveprisutniju i što sveumreženiju molitvu Hrvata diljem svijeta, kako bismo još ujedinjenije, ustrajnije i sve angažiranije molili za našu Domovinu i sve potrebe našega naroda. Ovosubotnju krunicu će predmoliti svi dosadašnji predmolitelji koji budu mogli i tim koji je koordinirao ovom krunicom svo ovo vrijeme.

Otvorimo svoja srca Božjoj ljubavi. Oraspoložimo se za sve milosti koje Bog pripravlja. O programu, ustroju i načinu funkcioniranja Molitvene mreže obavještavat ćemo vas ovih dana.
Vidimo se ove subote! Volimo vas!”

PRVI PUT NAJAVLJUJEMO!

Dragi svijete! Osnivamo Molitvenu mrežu Hrvata svega svijeta!!!

To ćemo učiniti ove subote, za…

Objavljuje Pater Ike ManduricČetvrtak, 25. lipnja 2020.

Ključne riječi:
krunica Hrvata svega svijeta

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja