Budi dio naše mreže

SKAC Palma poziva mlade na novi ciklus radionica Više od vremena.

/ im

 Kroz svibanj i lipanj, u SKAC-u imate priliku vidjeti kako vremenu koje imamo dati svrhu. Nažalost, ne možemo stvoriti više vremena, ali možemo naučiti potpunije živjeti u vremenu u kojem se nalazimo. Sam naziv “VIŠE” daje naslutiti da će ovom radionicom sudionici steći neke vještine upravljanja vremenom, ali i primiti puno više od toga jer će učiti kako to činiti u suradnji s Bogom.

Ciklus od 5 radionica nudi uz osnove upravljanja vremenom i element isusovačke duhovnosti. Riječ radionica upućuje na to da nije riječ o predavanjima niti filozofiranju o vremenu, nego je riječ o konkretnim aktivnostima kroz koje sudionici bolje upoznaju sebe, svoje navike i vježbaju se u ignacijevskom pristupu življenju. Stoga ako imate izazova na ovome području, ili se želite uoči ispita motivirati na bolje upravljanje vlastitim vremenom prijavite se na ”Više od vremena”.

Ciklus koji je namijenjen mladima od 18 do 30 godina vode Paula Borošak i Katarina Šimić, psihologinje. Sastoji se od 2 tjedna pripreme, jednog online uvodnog susreta te 4 radionice uživo. Radionice će se održavati srijedom od  18:00 do 20:00 u SKAC Klubu. Prijavom na ciklus, prijavljujete se na pripremne tjedne i sve radionice.

Ciklus počinje 29. travnja 2024. u 19:00 – prijavite se putem obrasca.

Za sva pitanja pitanja, budite slobodni javiti se na mail savjetovanje@skac.hr

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja