Budi dio naše mreže

Muževni budite - (ne)moguća misija?

"U današnje vrijeme vlada velika kriza muževnosti zbog krize očinstva i velika kriza očinstva zbog krize muževnosti. To je jedan veliki začarani krug koji je rezultat nedostatka muških uzora i stabilnih očinskih figura, što pak za posljedicu ima veliku krizu identiteta, obitelji, društva i, na kraju, vjere", navodi portal "Muževni budite".

/ bg

“Sve više djece i mladih tako odrasta bez pouzdanih muških oslonaca koji bi ih odgajali, usmjeravali u njihovim životnim odabirima, upućivali u istine vjere. Sve više djece i mladih odrasta bez očeva koji će im reći upravo ove riječi: ‘Ti si sin moj, ljubljeni.’ Osobe koje tako odrastaju bez očinske ljubavi teško mogu povjerovati da ih njihov nebeski Otac ljubi”, piše portal Muževni budite.

Iz tog su razloga početkom ove godine započeli s istoimenim projektom s kojim će svakoga dana objavljivati molitve za muškarce koje će ih poticati na još dublji odnos s nebeskim Ocem i u konačnici na rast u vjeri. Svaka će molitva tako sadržavati jedan citat koji se ukratko razmatra i kratku molitvu, a sve će biti usmjereno na produbljivanje odnosa s Bogom i spoznaju da nas Otac uistinu ljubi i brine za nas.

Molitvama je moguće pristupiti pod rubrikom “Molitva dana”.

Foto: muzevnibudite.com

Ključne riječi:
muževni budite

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja