Budi dio naše mreže

"Ne moraš primijetiti sve ono loše što su napravili. Misliš li da ćeš na taj način postati bolji u njihovim očima? I da će ti zbog toga čestitati? Ili da ćeš se ti nakon svega toga osjećati bolje?"

/ fe

Mario Žuvela vjeroučitelj je koji mnoge ljude nadahnjuje svojim stvaralaštvom. Pisanje duhovnih tekstova, pjesama i knjiga te uređivanje nekoliko vjerskih portala služi mu kao zahvala i svjedočanstvo o Gospodinu koji ga nadahnjuje kroz obitelj i svakodnevicu. Posljednje poticajno razmišljanje iz njegova pera donosimo vam u cijelosti.

Navečer kažem sebi jednu stvar. Nije tvoj posao da popravljaš ljude. Ali je da ih voliš.
I vidjet ćeš jednu stvar. Ljubav nekada ima moć da popravlja.

Ne moraš primijetiti sve ono loše što su napravili. Misliš li da ćeš na taj način postati bolji u njihovim očima? I da će ti zbog toga čestitati? Ili da ćeš se ti nakon svega toga osjećati bolje?

Ma kakvi.
Uništio si jednu priliku. Jedan odnos došao je do svoga kraja.

Zažmiri nekada jednim okom na ono što su ljudi napravili i nije bilo dobro. Vjerojatno su i sami toga svjesni. I ne mogu si pomoći.

Nećeš popraviti svijet kada nabrojiš sve ono loše što se u njemu događa. Ali ima šanse da će biti bolje ako to pokušaš razumjeti.

Shvaćajući da nitko nije savršen. I da nikada neće biti.
Što te košta da razumiješ ljude.

I da im daš još jednu priliku. Svake večeri netko je pred nekom prijelomnom odlukom. Možda mu baš ti pomogneš da dobro odluči.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja