Budi dio naše mreže

Život je jednostavan. Ako ti netko nedostaje – javiš mu se. Ako trebaš nečiji blizinu – pozoveš ga. Ne mozgaš tamo gdje su stvari očite. U očima se sve vidi. I sreća. I tuga. Samo pogledaj ljude do sebe u oči i otkrit će ti se nevjerojatna priča duše.

/ md

Vjeroučitelj Mario Žuvela na svojim je društvenim mrežama objavio nekoliko mudrih riječi o životu za koji kaže da je jednostavan te da je ljubav odgovor na svako čovjekovo pitanje. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

Život je jednostavan. Ljudima trebaš dati samo malo pažnje. Poštovanja. Ljubavi. I vidjet ćeš kako će te držati kao kap vode na dlanu. Jednom kada naučiš da te ništa ne košta da prema drugome pokažeš razumijevanje, otkrit ćeš kako čuda svakodnevno pristižu u tvoj život. Ne moraš činiti nikakve velike stvari. Tražiti odgovore na ona svakodnevna životna pitanja. Kad malo razmisliš ispada da je malo ljubavi odgovor na svako tvoje pitanje.

Ako trebaš nečiji blizinu – pozoveš ga

Život je jednostavan. Ako ti netko nedostaje – javiš mu se. Ako trebaš nečiji blizinu – pozoveš ga. Ne mozgaš tamo gdje su stvari očite. U očima se sve vidi. I sreća. I tuga. Samo pogledaj ljude do sebe u oči i otkrit će ti se nevjerojatna priča duše. Duše koja je ranjena, umorna, povrijeđena. Željna da joj netko kaže da je voli. Oči otkriju dobrog čovjeka. I od njega naučiš mnogo. Dobiješ mnogo. A od onog lošeg naučiš samo jedno, da ne budeš kao on.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja