Budi dio naše mreže

Oni sa srcem čovjeka su bitni. Nevjerojatno, ali čudesan je osjećaj kad znaš da je nekome do tebe stalo.

/ fe

Mario Žuvela vjeroučitelj je koji mnoge ljude nadahnjuje svojim stvaralaštvom. Pisanje duhovnih tekstova, pjesama i knjiga te uređivanje nekoliko vjerskih portala služi mu kao zahvala i svjedočanstvo o Gospodinu koji ga nadahnjuje kroz obitelj i svakodnevicu. Poticajno razmišljanje iz njegova pera donosimo vam u cijelosti.

Raspadne se tvoj život na stotine komada, a onda ga sastavljaš. Povezuješ. Lijepiš. Komad po komad. I shvatiš da je nemoguća misija vratiti sve to na staro.

Oslobodiš srce zamjeranja i traženja krivaca, te kreneš naprijed. I upravo tada uočiš dvije vrste ljudi. Onih koji će ti pomoći da sastaviš ono rasuto i onih koji će te još više pokušati razdvojiti. Povrijediti. Dokrajčiti.

Zaboravi na te druge i makni se od njih! To su lešinari koji se hrane na tuđoj nevolji.

Biraj one prve. Biraj one s dušom. Oni sa srcem čovjeka su bitni. Nevjerojatno, ali čudesan je osjećaj kad znaš da je nekome do tebe stalo. Rasteš kad znaš da imaš nečiju podršku. Makar malu. Uho za slušanje. I ruku preko ramena. Živiš ispočetka. A tvoj život ponovno se spaja u jednu cjelinu.

Stojiš tako pored svake svoje rane, gledaš ih i govoriš: „Niste me uspjele uništiti.“ Nova šansa je pred tobom. Svakog dana.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja