Budi dio naše mreže

"Ne poklanjaj drugima samo stvari, pokloni vrijeme. A to je najteže. To je najviše od onoga što imaš. Jer vrijednost stvari brzo prođe i padne im cijena."

/ mp

Mario Žuvela vjeroučitelj je koji mnoge ljude nadahnjuje svojim stvaralaštvom. Pisanje duhovnih tekstova, pjesama i knjiga te uređivanje nekoliko vjerskih portala služi mu kao zahvala i svjedočanstvo o Gospodinu koji ga nadahnjuje kroz obitelj i svakodnevicu. Posljednje poticajno razmišljanje iz njegova pera donosimo vam u cijelosti.

Ne poklanjaj drugima samo stvari, pokloni vrijeme. A to je najteže. To je najviše od onoga što imaš. Jer vrijednost stvari brzo prođe i padne im cijena. Ali vrijednost tvoga vremena sve je veća, jer ga imaš sve manje. Zato ne dvoumi, pokloni vrijeme i pitaj druge kako se osjećaju, što ih muči. Ako ti i ne dadu iskreni odgovor jer su svoju patnju zakopali duboko u sebi, ti znaš da si dao nešto veliko i vrijedno. Svoju blizinu, osjećaj brige i razumijevanje.

Pokloni komadić svoje pažnje nekome tko dugo nije vidio ljubav. I gledaj kako se svijet pred tvojim očima mijenja. Nisi ni svjestan kolika je moć u tvojim rukama. Iscjeljenja. Povratka svega stvorenoga na početak. Shvaćaš li tada kako se računa samo ono što je učinjeno srcem? Ima nekih duša koje su tisuću puta bile razlomljene i tisuću puta sastavljane ispočetka. Jedino ljubav liječi. Oživljava. Daje priliku za novi početak. Daj je danas sebi i nekome tko će tu ljubav cijeniti!

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja