Budi dio naše mreže

"Kazna za grijeh nije pakao već Tvoj križ. Ti si sebe dao prikovati i kazniti. Ti si na križu osjetio duboki pakao u svome nevinom srcu kako bi mene oslobodio, kako bi moje grešno srce već sada bilo u raju. Raj je u meni, Kraljevstvo moga Prijatelja nalazi se u meni, a ne negdje daleko izvan svemira. Prijatelj prijatelja nikada ne ostavlja niti baca u pakao. Prijatelj prijatelja izvlači iz pakla i vodi u svoj dom, vodi u svoje Kraljevstvo koje želi podijeliti zajedno sa njim", piše brat Ivan Raljušić član Družbe misionara Krvi Kristove na svojem Facebook profilu. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

/ im

Samo Tebe trebam, samo Tebi želim u potpunosti pripadati. Moj mir, moj zanos, moja podrška, moj zaklon, moj odmor, moj najbolji Prijatelj. Dok Ti govorim želim to činiti sa potpunom sigurnošću da si ovdje pored mene i ne samo da me slušaš, već da uživaš biti u mome društvu. Mnogi te doživljavaju dalekim i promatraju te samo kao Boga, ali Ti si bio i Čovjek od krvi i mesa. Čovjek koji je lovio ribu, radio u radionici sa Josipom, glasno se smijao sa Petrom, tješio Ivana, bio njegov oslonac.

Pokazao si mi da je bol alarm u mome srcu koji me upozorava da Tata vapi za mojim zagrljajem i da sam se udaljio od Njega.

Plakao si, jecao, suze su tekle i sa Tvoga lica. Bol u duši nije Te zaobišla jednostavno i nju si želio osjetiti i pokazati mi kako se može izići iz stanja boli i očaja. Pokazao si mi da je bol alarm u mome srcu koji me upozorava da Tata vapi za mojim zagrljajem i da sam se udaljio od Njega. Isuse iz Nazareta nisi se zamarao osudom drugih, uvijek si tražio način kako doprijeti do njihova srca. Gorio si od želje da svakome daruješ spasenje.

U Tvojoj prisutnosti nema straha od odbacivanja, nema straha od osude, nema straha od ponižavanja, nema straha od prijetnje paklom.

Svi koji nisu imali šanse da od bilo kojega čovjeka prime ljubav, utjehu i razumijevanje hrlili su Tebi u susret. Kilometrima i kilometrima su hodali samo kako bi susreli Tvoj pogled. Pogled koji ih nikada neće osuditi, pogled koji će ih vratiti u život. U Tvojoj prisutnosti nema straha od odbacivanja, nema straha od osude, nema straha od ponižavanja, nema straha od prijetnje paklom. Ti si baš suprotno, Ti si liječnik svih tih lažnih strahova i lažnih slika o Tati Nebeskome.

Prijatelj prijatelja nikada ne ostavlja niti baca u pakao.

Kazna za grijeh nije pakao već Tvoj križ. Ti si sebe dao prikovati i kazniti. Ti si na križu osjetio duboki pakao u svome nevinom srcu kako bi mene oslobodio, kako bi moje grešno srce već sada bilo u raju. Raj je u meni, Kraljevstvo moga Prijatelja nalazi se u meni, a ne negdje daleko izvan svemira. Prijatelj prijatelja nikada ne ostavlja niti baca u pakao. Prijatelj prijatelja izvlači iz pakla i vodi u svoj dom, vodi u svoje Kraljevstvo koje želi podijeliti zajedno sa njim.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja