Budi dio naše mreže

"Gospodin ne može ništa uliti u čašu našeg života jer smo ju napunili vlastitim sadržajima, naša čaša prelijeva se opterećenostima ovoga svijeta. Potrebno je isprazniti sve one nečistoće koje nosimo i sve ono nepotrebno što vučemo kroz život da bi Gospodin mogao uliti vode žive, vode koja daje Život", piše fra Marin Karačić na svojem Instagram profilu.

/ im

Maleni i ponizni su oni kojima Gospodin najviše daje. Zašto? Zato što su oni spremni primiti, zato što imaju mjesta u svome srcu za Božju Riječ. Često su naši životi pretrpani zemaljskim stvarima i naše duše preopterećene svjetovnim brigama tako da nemamo mjesta ni za Gospodina ni za Njegovu Riječ.

Potrebno je isprazniti sve one nečistoće koje nosimo i sve ono nepotrebno što vučemo kroz život da bi Gospodin mogao uliti vode žive, vode koja daje Život.

Gospodin ne može ništa uliti u čašu našeg života jer smo ju napunili vlastitim sadržajima, naša čaša prelijeva se opterećenostima ovoga svijeta. Potrebno je isprazniti sve one nečistoće koje nosimo i sve ono nepotrebno što vučemo kroz život da bi Gospodin mogao uliti vode žive, vode koja daje Život.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli fra Marin Karacic (@framarinkaracic)

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja