Budi dio naše mreže

Ured za pastoral mladih Đakovačko-osječke nadbiskupije na čelu s povjerenikom i studentskim kapelanom osječkog Sveučilišta, vlč. Marijom Žigmanom, Udruga Duhos te 25 svećenika Đakovačko-osječke nadbiskupije osmislili su prigodnu adventsku online duhovnu obnovu tijekom došašća, pod naslovom „Još jedan Božić dolazi.”

/ dz

Riječ je o adventskoj online duhovnoj obnovi čiji će dnevni sadržaj biti objavljen na društvenim mrežama.

„Pitamo li se gdje smo? Kamo smjeraju naše misli i srce? Jesmo li spremni istinski potražiti Gospodina koji se rađa za svakoga od nas? Kako bi naše misli i srce bili spremni za susret s Gospodinom odlučili smo ponuditi priliku zajedničke online duhovne priprave pod nazivom „Još jedan Božić dolazi.“ Naša će se priprava sastojati od kratke uvodne molitve, dnevnih misnih čitanja, razmatranja i promišljanja, poticajnih pitanja te završne molitve, a koju su pripremili svećenici Đakovačko-osječke nadbiskupije“, pojasnio je vlč. Žigman.

Dnevni sadržaj duhovne obnove bit će svakodnevno objavljen na mrežnim stranicama Đakovačko-osječke nadbiskupije, Facebooku i Instagram profilu DUHOS-a te u nadahnućima DUHOS aplikacije.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja