Budi dio naše mreže

"Obično živimo kao da postoji sutra, i da će nam život dati još jednu priliku da ispravimo ono što trebamo, ali ako bi danas bilo sve što nam preostaje, sigurno bi drukčije gledali na stvarnost... Sutra nije zajamčeno nikome, mladom ili starom. Danas ćete možda zadnji put vidjeti nekoga koga volite. Zato nemojte više čekati, učinite danas ono što želite učiniti sutra, jer ako sutra ne dođe sigurno ćete žaliti za danom kada se niste imali vremena nasmiješiti, zagrliti, poljubiti i bili ste prezauzeti da to pokažete", piše pater Stjepan Ivan Horvat, misionar Krvi Kristove.

/ im
Da sam bar znala da je danas zadnji put da te vidim kako izlaziš kroz vrata, zagrlila bih te, poljubila i pažljivo se zagledala u tebe da još bolje zapamtim tvoj osmijeh. Da sam bar znala da je danas zadnji put da čujem tvoj glas, zapisivala bih svaku tvoju riječ kako bih ih mogla čitati i pamtiti iznova i opet iznova. Da sam bar znala da su to bile posljednje minute u kojima te mogu vidjeti rekla bi ti ono što nisam već dugo, a i kad jesam izgovarala sam to automatski, rutinski. Rekla bih ti da te volim.
Sutra nije zajamčeno nikome, mladom ili starom. Danas ćete možda zadnji put vidjeti nekoga koga volite
Obično živimo kao da postoji sutra, i da će nam život dati još jednu priliku da ispravimo ono što trebamo, ali ako bi danas bilo sve što nam preostaje, sigurno bi drukčije gledali na stvarnost…
Sutra nije zajamčeno nikome, mladom ili starom. Danas ćete možda zadnji put vidjeti nekoga koga volite. Zato nemojte više čekati, učinite danas ono što želite učiniti sutra, jer ako sutra ne dođe sigurno ćete žaliti za danom kada se niste imali vremena nasmiješiti, zagrliti, poljubiti i bili ste prezauzeti da to pokažete. Čuvajte one koje volite i govorite im koliko vam znače! Odvojite vrijeme da kažete: “Hvala ti što si tu, oprosti mi ili jednostavno, volim te”.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja