Budi dio naše mreže

Steve Farmer na svojim je društvenim mrežama podijelio iznenađenje koje ga je dočekalo na kraju radnog dana!

/ ps

Englez Steve Farmer nedavno je na svojim društvenim mrežama podijelio zgodu koja mu se dogodila, a koja u vrijeme nesigurnosti i pandemije će vas sigurno obradovati i raspoložiti. Naime, Farmer je objasnio kako je odlazio na posao te je zaboravio propusnicu za posao. Zbog toga je morao ostaviti svoj bicikl pred podzemnom željeznicom kod njegovog ureda. Kada se navečer vratio po bicikl, primjetio je kako je netko presjekao lokot a bicikla nije bilo, prenosi Aleteia.

Kako je inače slučaj, radnik je bio uvjeren kako neće nikad više vidjeti svoj bicikl. Međutim, kada je krađu išao prijaviti kod postaje u željeznici u nadi da su sigurnosne kamere nešto uhvatile, jedan je radnik, Abdul Muneeb, dotrčao do njega i upitao ga da otključa lokot kako bi dokazao da je vlasnik bicikla. Farmer je zatim objasnio kako mu je Muneeb rekao “‘Imam tvoj bicikl’ s osmijehom koji neću nikada zaboraviti!”

Naime, Muneeb je ispričao Farmeru kako je primjetio nekoga tko je pokušavao presjeći lokot za vrijeme njegove smjene. Uspio je zaustaviti čovjeka te je ponio bicikl na sigurno. Muneeb je ostao četiri sata nakon završetka njegove smjene kako bi osobno osigurao da se bicikl vrati pravome vlasniku.

Farmer je zaključio svoju objavu kazavši: “Svijet treba više Abdula, legende od čovjeka i blago njegovom poslodavcu”.

https://www.facebook.com/steve.farmer.37853/posts/10163986852510121

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja