Budi dio naše mreže

Imate neugodne emocije i ne znate što s njima?

"Što su emocije i kako nastaju? Čemu služe? Mogu li i neugodne emocije biti korisne? Kako izaći na kraj s tjeskobom i ljutnjom?"

/ fe

U srijedu u podne na YouTube kanalu Hrvatskog katoličkog sveučilišta poslušajte online predavanje “Neugodne emocije i što s njima”. Kroz predavanje koje će voditi prof. Anamarija Bogović Dijaković, možete dobiti odgovore na pitanja: “Što su emocije i kako nastaju? Čemu služe? Mogu li i neugodne emocije biti korisne? Kako izaći na kraj s tjeskobom i ljutnjom? Kako povećati negativne emocije?”.

Skrećemo vam pažnju i na emisiju Hrvatskoga katoličkog radija “Bolna točka” – prebrodimo krizu zajedno! S ovom emisijom i porukom želimo naučiti sačuvati zdrav razum i duševni mir u vremenu sve veće uznemirenosti zbog pandemije koronavirusa, ali i drugih zabrinjavajućih pojava u društvu. U emisiji gostuju vrsni psihoterapeuti, psiholozi i psihijatri, a cilj im je pomoći nam u traženju načina preživljavanja krize! Poslušajte njihove savjete ponedjeljkom u 11:15! I ne zaboravite – uz nas niste sami ni izolirani!

Ključne riječi:
bolna točka emocije

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja