Budi dio naše mreže

Kao znak blizine i solidarnosti sa stradalima u poplavi u Bosni i Hercegovini, koja je uz brojne ljudske žrtve i uništene domove pogodila više mjesta Hrvatska biskupska konferencija odlučila je putem Hrvatskog Caritasa doznačiti financijsku pomoć od 100.000 eura Caritasu Bosne i Hercegovini.

/ mpp

Biskupi i Katolička Crkva u Republici Hrvatskoj iskazuju iskrenu blizinu, solidarnost i zajedništvo s ljudima u Bosni i Hercegovini i izražavaju sućut svima koji su izgubili svoje najmilije.

Ujedno mons. Bože Radoš, varaždinski biskup i Predsjednik Hrvatskog Caritasa poziva sve ljude dobre volje, skupine, pojedince i tvrtke da se uključe u humanitarnu akciju Hrvatskog Caritasa, karitativno-pastoralne ustanove Hrvatske biskupske konferencije i na taj način pomognu stradalom stanovništvu Bosne i Hercegovine, kako bi potrebna pomoć što prije stigla do krajnjih korisnika koji su u potrebi.

Novčane darove moguće je uplatiti na zaseban račun Hrvatskog Caritasa namijenjen prikupljanju pomoći za stradale u poplavama u Bosni i Hercegovini:

IBAN: HR5623400091511298894; Svrha uplate: Poplave BiH

BIC/SWIFT:PBZGHR2X

Pozivom na humanitarni broj: 0609010 (0,83 eura po pozivu)

Foto: Hrvatski Caritas

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja