Budi dio naše mreže

Zbirka pjesama "Hvala na svim blagoslovima" čin je autoričine zahvale Bogu za primljene milosti i darove. Knjiga je predstavljena 3. listopada u prostorijama Gradske knjižnice Sesvete, a njezina prodaja ima humanitarni karakter.

/ mk

Promocija knjige “Hvala na svim blagoslovima” održana je 3. listopada u prostorijama Gradske knjižnice Sesvete uz vodstvo Maria Raguža, urednika i voditelja HRT-ove emisije “Pozitivno”. Promocija knjige je ujedno bila dio ciklusa “Životne priče” koji Raguž redovito vodi s inspirativnim i pozitivnim pričama nepoznatih ljudi.

Foto: Lidija Nemčić Zoroja

Foto: Lidija Nemčić Zoroja

Voditelj knjižnice Ivan Babić i knjižničar Mihael Billy organizirali su ovaj događaj kako bi čitateljima približili poeziju kroz emociju koja inspirira stvaranje stihova, a to je u ovom slučaju priča autorice koja se s 38 godina i samo nekoliko tjedana nakon vjenčanja, suočila s dijagnozom karcinoma vrata maternice te se trebala oprostiti od želje da se ostvari kao majka. Zbirkom pjesama “Hvala na svim blagoslovima” zahvalila je na mnogobrojnim darovima primljenim od Boga među kojima je i njezin sin Franjo.

Glazbene točke između razgovora na gitari je izveo Antun Iveković, profesor gitare iz Glazbene škole Zlatka Grgoševića.

Prodaja ove zbirke pjesama ima i humanitarni karakter – tri eura od svake prodane zbirke biti donirana udrugama s kojima autorica surađuje.

Cijelu priču Maje Ivančić možete pročitati OVDJE.

Foto: Lidija Nemčić Zoroja

Foto: Lidija Nemčić Zoroja

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja