Budi dio naše mreže

Donosimo snažnu molitvu koja obuhvaća sva područja života pogođenog prirodnim nepogodama.

/ im

Kada se suočavamo s prirodnim katastrofama često je jedina sigurna luka Bog i molitva njemu, piše Bog je tu.

Molitva

Milosrdni Bože, dolazim sada pred Tebe s pognutom glavom i poniznim srcem. Znam da si ti gospodar neba i zemlje, i da je Tvoja moć iznad svake prirode i svih sila koje nas okružuju. Molim Te, zaštiti nas od prirodnih katastrofa koje prijete našem životu i domovima.

Molim Te da nam podariš mudrost, hrabrost i razum kako bismo se pripremili na najbolji mogući način za suočavanje s bilo kojom nepogodom koja nas zadesi. Pomozi nam da budemo smireni i suosjećajni prema drugima koji trpe i pogođeni su katastrofom.

Molim Te da zaštitiš naše obitelji, prijatelje, susjede i sve ljude koji žive u opasnim područjima. Neka Tvoja ljubav i milost obasjaju svakoga, kako bismo pronašli snagu i hrabrost za obnavljanje nakon svake nepogode.

Bože, molimo Te da usmjeriš i podariš mudrost našim vladama, lokalnim zajednicama i svim humanitarnim organizacijama kako bi brzo i učinkovito pomogle onima kojima je pomoć potrebna.

U trenucima straha i tuge, neka Tvoja svjetlost obasja naše srce i um, te nas ohrabri da se oslonimo na Tvoju vječnu snagu i podršku. Vjerujemo da si uvijek s nama i da nas nikada nećeš ostaviti.

Molimo Te za zaštitu od oluja, poplava, potresa, požara, tajfuna i svih prirodnih sila koje nas mogu ugroziti. Tvoja je moć neograničena, i u tebi se osjećamo sigurnima.

S vjerom i pouzdanjem obraćamo Ti se, vjerujući da ćeš nas čuti i odgovoriti na naše molitve. Molimo Te za Tvoju milost, zaštitu i mir u vremenima iskušenja. Amen.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja