Budi dio naše mreže

Nakon jednogodišnje pauze, MZ Srce Isusovo ponovno organizirala ljetovanje za članove i prijatelje. Mjesto duhovne obnove bio je prekrasni samostan svete Marije u Glavotoku na otoku Krku, uz pratnju p. Sebastiana Šujevića.

/ im

Vrijeme provedeno na Glavotoku bilo je ispunjeno zajedništvom, druženjem i duhovnim rastom. “Uz slavljenje pjesmom, zajedničke molitve i sudjelovanje u duhovnim sadržajima koje je za nas pripremio pater Sebastian, imali smo priliku duboko uroniti u Gospodinovu prisutnost. Njegova ljubav i milost bili su opipljivi u svakom trenutku, ispunjavajući naša srca mirom i radošću”, istaknuli su sudionici.

Istaknuli su kako dojmove s ove duhovne obnove još uvijek slažu, no već sada mogu reći da je ovo bilo vrijeme ispunjeno osmijesima, zagrljajima, suzama radosnicama i stvaranjem novih prijateljstava. “Lica prisutnih odražavala su mir i sreću, svjedočeći o dubokoj povezanosti s Gospodinom i jedni s drugima. Ova duhovna obnova pokazala nam je koliko smo ljubljeni i prihvaćeni od Gospodina, takvi kakvi jesmo”, dodali su.

“Sretni i zahvalni za sve milosti koje smo primili, želimo s vama podijeliti dio atmosfere i radosti koju smo doživjeli. Bilo je to zaista divno iskustvo biti dio priče koju Gospodin piše zajedno s nama”, zaključuju.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja