Budi dio naše mreže

"U jedno si siguran, a to je da ni ovaj dan neće proći bez poteškoća. Ali one nisu tu da te unište, već transformiraju", poručuje vjeroučitelj Mario Žuvela.

/ mp

Mario Žuvela vjeroučitelj je koji mnoge ljude nadahnjuje svojim stvaralaštvom. Pisanje duhovnih tekstova, pjesama i knjiga te uređivanje nekoliko vjerskih portala služi mu kao zahvala i svjedočanstvo o Gospodinu koji ga nadahnjuje kroz obitelj i svakodnevicu. Posljednje poticajno razmišljanje iz njegova pera donosimo vam u cijelosti.

Svako jutro tvoja životna priča traži nastavak. Malo dobrote koje trebaš od nekoga. I jednako tako ljubavi koje želiš nekome dati. I pitaš se tko je to, a da te kasnije neće povrijediti. U jedno si siguran, a to je da ni ovaj dan neće proći bez poteškoća. Ali one nisu tu da te unište, već transformiraju. Jednoga dana shvatit ćeš da nije lako dati i primiti upravo onakvu ljubav kakvu trebaš i zaslužuješ. Ali vjerojatno zato imamo puno dana da naučimo to.

Treba se jednom vratiti onom izvornom životu. Kada smo nekoć nakon buđenja prvo zahvalili za novi dan. A onda krenuli u nove izazove. Danas samo utrka. Luda utrka za moći, prestižem, bogatstvom. Koštat će nas to jednog dana. I već nas košta jer smo se udaljili od duše. Jer ne razumijemo više koncept poštovanja, ni zahvalnosti, ni ljudskosti. Sve nam se izmiješalo. A naša životna priča svako jutro traži svoj nastavak. Dobro izaberi. Dobro odluči.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja