Budi dio naše mreže

ZelEn - novih milijun kuna za energetsku obnovu dječjih škola i vrtića

HEP Opskrba i Hrvatska elektroprivreda raspisali su novi javni poziv za dodjelu sredstava na ime naknade za proizvod ZelEn, ukupne vrijednosti od milijun kuna, što je kupovinom zelene električne energije u 2018. godini omogućilo više od 130 tvrtki, kupaca proizvoda ZelEn. Javni poziv s uvjetima sudjelovanja objavljen je na stranici zelen.hep.hr, a otvoren je do 24. lipnja

/ ks

ZelEn je električna energija dobivena isključivo iz obnovljivih izvora energije, registriranih u sustavu jamstva podrijetla. Ovaj jedinstveni proizvod HEP Opskrbe namijenjen je kupcima koji su se u svom poslovanju odlučili za društveno odgovorno poslovanje, brigu o okolišu i korištenje električne energije iz obnovljivih izvora.

Sudionici natječaja mogu biti isključivo registrirane institucije ili ustanove javnog sektora sa sjedištem u Republici Hrvatskoj, osnovane za trajno obavljanje djelatnosti odgoja i obrazovanja, znanosti, kulture, informiranja, sporta, tjelesne kulture, tehničke kulture, skrbi o djeci, zdravstva, socijalne skrbi i skrbi o invalidima, i u kojima vlasnik/osnivač ne obavlja djelatnost radi stjecanja dobiti.

Prijavitelji moraju posjedovati projektnu dokumentaciju za izvedbu energetske učinkovitosti i uvođenja obnovljivih izvora energije sa sveobuhvatnim troškovnicima i projektantskom procjenom investicije.

Tekst Javnog poziva s uvjetima sudjelovanja, Obrazac prijave i prateći obrasci objavljeni su na stranici zelen.hep.hr , a natječaj je otvoren do 24. lipnja 2019. u 14 sati.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja