Budi dio naše mreže

S. Dijana Lončarek, članica Družbe Milosrdnih sestara sv. Križa, poznata po svom glazbenom talentu, ponovno oduševljava svojom spontanošću i radošću!

/ dt

Redateljica, producentica i spisateljica Petra Radin na svom je Facebook profilu objavila video križarice s. Dijane Lončarek koja “repa” o svom redovničkom habitu, “crnoj haljini”.

“Jedna haljina za svugdje, zar može jednostavnije
Crnu boju po svom kroju da izgledaš mršavije i zdravije
Na sebe stavi je bez srama
Nekima ćeš biti sestra, a nekima i mama, nećeš biti sama
Ne brini hoćeš li moći
Sumnja dobrotu koči”, “odrepala” je sestra Dijana, prepjevavši na kraju Shortyevu pjesmu Dođi u Vinkovce: “Ako želiš širit’ ljubav svaki dan – uđi u samostan!”

Podsjetimo, sestra Dijana Lončarek hrvatsku je javnost oduševila kada je pjevačica Nina Badrić na svom Instagramu podijelila video u kojem raspjevana redovnica pjeva njezine pjesme i to tako da je ljubavne stihove posvetila Isusu. Srce otvoreno Bogu uvijek nađe put do ljudskih srdaca, a ova simpatična redovnica glazbeni talent koji joj je Bog dao koristi kako bi opjevala ljepotu i izazove samostanskog života, ali i ljubav koju Bog gaji prema svakome čovjeku. Neka dobri Bog i s. Dijanu i sve Bogu posvećene osobe i dalje nadahnjuje na putevima nove evangelizacije!

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja