Budi dio naše mreže

"Želiš li naučiti španjolski ili njemački jezik ili možda usavršiti engleski ili talijanski, a istovremeno pomoći u obrazovanju djece u Ugandi? Pridruži se našim tečajevima „Pod smokvom“! Tvoje učenje jednog novog stranog jezika bit će tebi na izgradnju, a djeci u Ugandi će osigurati školovanje i prehranu tijekom godine", piše u pozivu Školskih sestara franjevki Krista Kralja Bosansko-hrvatske provincije.

/ dz

U Ugandi misionarski djeluju Školske sestre franjevke Krista Kralja Bosansko-hrvatske provincije, a njihovo djelovanje uključuje i podupiranje odgoja i obrazovanja djece u tom mjestu. Naša misija ideja jest sljedeća: U mjestu Rwentobo,  kako bismo pomogli sestrama u njihovom apostolatu, polaznici našeg tečaja svojim dobrovoljnim novčanim prilozima osiguravaju sredstva za školovanje djece. Stoga, tvoje učenje jednog novog stranog jezika bit će tebi na izgradnju, a djeci u Ugandi će osigurati školovanje i prehranu tijekom godine.

U tijeku su prijave na naše online tečajeve koji se odvijaju jednom tjedno od 20:00 do 21:30 preko platforme Microsoft Teams. Tečajevi koje možeš pohađati su: njemački jezik (početna razina), španjolski jezik (početna razina), talijanski jezik (B2 razina) te konverzacijski engleski jezik (podrazumijeva posjedovanje razine A2).

Sve detaljnije informacije zatražite na e-mail: jezici.pod.smokvom@gmail.com

S početkom desetog mjeseca počinju i naši tečajevi pa stoga požurite s prijavom jer je ograničen broj mjesta. A sve detaljnije informacije zatražite na e-mail: jezici.pod.smokvom@gmail.com

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja