Budi dio naše mreže

Pogledajte intervju u kojem Jonathan Roumie objašnjava što za njega znači uloga Isusa u seriji The Chosen i gdje se u njegovom životu očitovala Božja milost.

/ mdj

“Kao dijete, htio sam biti astronaut, a u srednjoj školi znao sam da se želim baviti glumom. Pohađao sam tečajeve glume i mislio da bih glumi trebao dati šansu”, objasnio je na početku intervjua.

Život nakon “The Chosen”

“Imao sam ideju kako sam mislio da će se moja karijera razvijati. No, uz ideju dolazi i realnost koja se nije podudarala s mojom idejom. Bilo je trenutaka kada sam bio očajan, bez hrane i novca. Nisam imao druge alternative nego osloniti se na vjeru i molitvu”, objasnio je opisivajući svoje najteže životne trenutke.

“Promatrao sam kako se stvari počinju mijenjati. Zavapio sam Bogu da mi pokaže što trebam napraviti. Toga dana, moj se život promijenio u nekoliko sati. Dok se nisam predao, sve je bilo drugačije…”

Kao dijete, htio sam biti astronaut, a u srednjoj školi znao sam da se želim baviti glumom. Pohađao sam tečajeve glume i mislio da bih trebao dati šansu.

Govoreći o odgovornosti spram uloge u seriji, istaknuo je kako se osjeća odgovornim za prikaz Isusa u seriji. “Ipak, Bogu prepuštam svaki trenutak glume. Božja milost je ta koja mi je i omogućila ovu ulogu”

Želeći opisati seriju The Chosen onima koji se deklariraju kao nevjernici, poručio je da se radi o drami o Isusu i njegovim učenicima. “On je čovjek koji je promijenio čovjek, vjerovali neki da je Božji sin ili ne. Gledajući ovu seriju, ne vjerujem da se netko ne može povezati s nekim od likova”, naglasio je.

Razgovor s poznatim glumcem možete pogledati ovdje.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja