Budi dio naše mreže

Jane Marczewski, američka pjevačica i kantautorica koja je osvojila srca nastupajući pod umjetničkim imenom Nightbirde prošlog ljeta u emisiji "America’s Got Talent", umrla je nakon recidiva raka. Imala je 31 godinu. Njezina obitelj objavila je u priopćenju da je pjevačica preminula u subotu, 19. veljače.

/ mp

“Njezina trajna ostavština bit će dar nade koji je dala mnogima svojom glazbom i snagom koju je pronašla u Isusu”, poručeno je u priopćenju obitelji, stoji na mrežnoj stranici Religion News.

Naime, u rujnu prošle godine Jane Marczewski morala je odustati od sudjelovanja u emisiji “America’s Got Talent” zbog sve goreg zdravstvenog stanja.

Podsjetimo, Nightbirde postala je nadahnuće za ljude diljem svijeta nakon što je u “America’s Got Talent” izvela pjesmu “It’s ok”. Naime, godinama se bori s rakom, a liječnici su rekla da ima 2 posto šanse za preživljavanje.

U svojim pjesmama govori o svojoj boli, svojoj ljutnji, ali što je najvažnije o svojoj viziji Boga koja je stalno uz nju. Dok je dijelila svoje najdublje misli o borbi s rakom, pozvala je sve na povratak Nebeskom Ocu te na život u nadi.

Jane Marczewski je tek 2017. saznala da ima rak dojke u 3. fazi te se upustila u bitku s tom opakom bolesti. Tijekom nastupa u emisiji “America’s Got Talent” otkrila je kako se bori s rakom i to s rakom pluća, kralježnice i jetre.

Pogledajte njezin nastup u emisiji “America’s Got Talent”:

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja