Budi dio naše mreže

Ivo Šeparović pjevač je i glazbenik koji živi i radi u Austriji kao pastoralni asistent dijeceze Željezno (njem. Eisenstadt). Bio je dirigent koncerta Gradišćanskih Hrvata Pax et bonum.

/ dz

Ivo Šeparović podijelio je na svojem Facebook profilu obavijest prijateljima o svom iskustvu s koronavirusom. Njegov status prenosimo u cijelosti:

Prijatelji, mnogi ste mi pisali jesam li ozdravio!?

Ne, nisam!

Želim s vama podijeliti još jedno KORONA iskustvo.
Već znate da sam od 19.10. u karanteni.

S obzirom da živim u Austriji ovdje vrijedi pravilo: ako si pozitivan na virus, trebaš biti u STROGOJ IZOLACIJI 10 dana. Nakon toga ćeš biti pozvan na ponovno testiranje. Policija je dolazila na moju adresu i tako kontrolirala moju odgovornost. Ako vas policija ne zatekne kod kuće, automatski vam ostavlja uplatnicu, dužni ste platiti kaznu od 1.400 € (hm, pa ti budi NEODGOVORAN).

Zaogrnut u strpljenje, čekao sam poziv koji je bio tek 6.11. (dakle, puno više od 10 dana, međutim nitko ne kaže zašto je tako). Nakon što sam obavio drugi test rekli su mi da će rezultati biti gotovi za dva dana. Tek sam danas 13.11. ( 8 dana kasnije), dobio informaciju da sam i dalje POZITIVAN I ZARAZAN.
Doista sam bio razočaran jer sam bio siguran da sam se izliječio. Na kraju razgovora rekli su mi da će me sutra (MOŽDA) pozvati na treće testiranje. Dakle, budi doma i čekaj!

Dragi prijatelji, inače, zadnjih 10 dana osjećam se jako dobro, bez ikakvih simptoma. Siguran sam da mnogi od vas također nemate nikakve simptome Covid 19, niti znate da ste prijenosnici virusa, ali nažalost, DA, prenosite ga.

Eto toliko, ne znam što više reći osim da mi je već sve ovo jako dosadilo. 

Ali kad se KORONE riješim, siguran sam da me kuća neće vidjeti minimum 2 mjeseca. I naravno, sve vas vodim na kavu kad to bude moguće.

Živi zdravi i veseli bili!

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja