Budi dio naše mreže

Slaveći 50 godina bračnog života, ovaj par pruža nevjerojatan primjer ljubavi i predanosti. Fotografkinja, inače njihova susjeda nije propustila priliku da im priđe i porazgovara s njima, ali i zabilježi njihove jedinstvene trenutke nježnosti i pažnje. Prekrasne fotografije možete vidjeti u nastavku teksta.

/ dz

Jedan od najvećih blagoslova u životu je imati starije generacije koje nas nadahnjuju na vlastitim putevima. Jedan stariji par nedavno nam je pokazao radost koju 50 godina bračnog života može donijeti, piše Cerith Gardiner s portala Aleteia.

U postu o Love What Matters, fotografkinja Marla Michel Must podijelila je priču o svojim starijim susjedima koji su joj dali uvid u njihov prošli i sadašnji zajednički život.

Nakon što je gledala bračni par tijekom deset godina, Must je ispričala kako su zajedno išli u redovne šetnje. Kako su odrastali, koraci su im se usporavali, ali ipak su se čvrsto držali jedno za drugo. Kad im je Must prišla na razgovor, podijelili su s njom da će uskoro proslaviti 50 godina braka, nakon što su se upoznali na sveučilištu Oakland 1969. godine.

Bračni par/Maria Michele Must

Nakon njihova sastanka, Must je također ispričala kako je “svjedočila viteštvu u njegovom najboljem obliku dok je hodao oko automobila da joj otvori vrata i brinuo se da se sigurno smjesti na suvozačevo mjesto”. Jednostavan čin zaštite i predanosti.

Tijekom razgovora, fotograf je iskoristio priliku i ponudio paru fotografiranje. Zaljubljena supruga rekla je da će njezin muž doći u svom plavom odijelu, i “da je bio jako zgodan te je zasigurno ona najsretnija žena na svijetu.” Pojavila se u vjenčanici i velu koju je nosila pola stoljeća prije.

Bračni par/Maria Michele Must

A fotografije koje morate podijeliti nisu samo dražesni, već i nadahnjujući te podsjetnik da ljubav nema godina. Zapravo, ljubav može izdržati i rasti dublje, ako se čvrsto držimo zajedno!

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja