Budi dio naše mreže

Prije osam godina Susan Tully iz Engleske izgubila je supruga Tonyja. U to vrijeme njihova je kći imala je samo četiri mjeseca. Ipak, priča o njezinu nebeskom pisanju pisama nastala je tek kad je marljivi poštar, poznat samo kao Simon, spazio jedno od njezinih pisama. Kako omotnica nije bila otisnuta pečatom i nije se mogla isporučiti, zabrinuo se da pismo ne baci u smeće. Pismo je posebno dirnulo Simona, jer je godinu ranije izgubio vlastitog oca.

/ dz

Prije osam godina Susan Tully iz Engleske izgubila je supruga Tonyja. U to vrijeme njihova je kći imala je samo četiri mjeseca.

Djevojčica je odrasla bez oca, ali on nikada nije bio daleko od njezinih misli. Prema izvještaju na BBC-u, mlada djevojka, koja sada ima 8 godina, “doista se borila” bez svog oca i često mu je pisala pisma kako bi se osjećala bliže njemu. Preslatko je uputila ova pisma “Nebu, oblaku, poštanskom sandučiću 29.

Ipak, priča o njezinu nebeskom pisanju pisama nastala je tek kad je marljivi poštar, poznat samo kao Simon, spazio jedno od njezinih pisama. Kako omotnica nije bila otisnuta pečatom i nije se mogla isporučiti, zabrinuo se da pismo ne baci u smeće.

Poštar se potrudio zaštititi njezino pismo.

Pismo je posebno dirnulo Simona, jer je godinu ranije izgubio vlastitog oca. Zato je upitao svog šefa može li pokušati pronaći pošiljatelja. Nakon što je sliku omotnice objavio na društvenim mrežama, Simon je dobio tisuće komentara i uspio je pronaći Tully, koja je bila “preplavljena” pažnjom koju je pismo privuklo na mreži. Simon je dogovorio da Tully ostavi neotvoreno pismo, zajedno s zamišljenom figuricom oca i kćeri kao poklon maloj spisateljici.

Tully je za BBC objasnila koliko je njenoj kćeri bilo nezgodno da u potpunosti shvati situaciju, s obzirom na to da je oca izgubila u tako mladoj dobi: „Bila je tako mala i tek je počela shvaćati. Mislim da bi je u ovim godinama možda više pogodilo jer je emotivnija. ”

Zahvaljujući Simonovoj gesti, Tully je osjetila podršku zajednice na društvenim mrežama. Planira zadržati pismo koje će dati svojoj kćeri kad postane starija, zajedno s kopijom svih komentara na niti društvenih mreža

Naravno, dok ljudi obično mole molitve za svoje najmilije koji su preminuli, lijepo je vidjeti vjeru koju ova djevojčica ima da je njezin tata na nebu, prima poštu i gleda je. Kakvu utjehu to mora donijeti.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja