Budi dio naše mreže

Bon Jovi otvara treći restoran za siromašne: Naša misija je da rješavamo pitanja gladi i beskućnika

Popularni pjevač Jon Bon Jovi i njegova supruga Dorothea, bračni par sa srcem i dušom, službeno su otvorili svoj treći volonterski restoran. JBJ Restoran sa dušom otvoren je na Sveučilištu Rutgers u Newarku 22. siječnja ove godine.

/ mp

“Soul Kitchen” je naziv neprofitne organizacije kojom upravlja Fondacija JBJ, koju muzičar vodi, a koja nosi njegove inicijale, donosi Međugorje-info.

Misija restorana u kampusu je pružiti uslugu studentima koji se suočavaju s financijskim problemima i ne mogu si priuštiti obrok. Više od 75% od 36.000 studenata preddiplomskog studija prima financijsku pomoć.

Kuhinja JBJ Restoran s dušom nudi svježe pripremljen obrok u tri slijeda, a korisnik ne mora brinuti o računu ako nije u mogućnosti platiti. Da korisnici usluge ne bi bili stigmatizirani pitanjima koja se odnose na njihov socijalni status, poslužitelji u restoranu neće znati jesu li korisnici platili svoj obrok zahvaljujući sustavu „plati unaprijed“ i volonterskom sustavu koji se koristi.

Prvi od restorana otvorio je vrata u listopadu 2011. godine u New Jerseyju, gradu u kojem je rođen Bon Jovi i po kojem je imenovao svoj četvrti album objavljen 1988. godine. Drugi restoran otvoren je 2016. godine u blizini rijeke Toms, područja koje je pogodio uragan Sandy koji je potresao zemlju 2012. godine. “Naša misija je oduvijek bila da pozitivno utječemo na promjene i rješavamo pitanja gladi i beskućnika”, rekao je pjevač.

Ključne riječi:
Jon Bon Jovi

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja