Budi dio naše mreže

Prijave za Susret hrvatske katoličke mladeži koji će se održati u svibnju u Gospiću otvorene su od 4. siječnja do 31. ožujka 2024. Nakon toga datuma prijave više neće biti moguće, objavljeno je na službenoj stranici 12. SHKM.

/ mk/IKA

Prijave se ispunjavaju u pripremljenom obrascu koji se može preuzeti na poveznici: https://www.e-zupe.com/prijave/gospic/shkm

Podaci potrebni za prijavu su: ime i prezime, spol, datum rođenja, OIB, veličina majice, broj mobitela, e-adresa, mjesto i župa iz koje dolaze te dolaze li na jedno noćenje ili dva (opcija dolaska u petak), samo za određene Nadbiskupije i Biskupije koje su jako udaljene od Gospićko-senjske biskupije. Na Susret se mogu prijaviti mladi od 14 do 35 godina.

Kotizacija za SHKM iznosi 10 eura i ona uključuje majicu Susreta, obrok (sendvič, kolač, voće i vodu) te ostale materijale. Uplatnica se može pronaći na službenoj stranici SHKM 2024, ili na linku https://shkm.gospicko-senjska-biskupija.hr/kotizacija

Važno je napomenuti da se i mladi iz Gospićko-senjske biskupije, kao domaćini, također moraju prijaviti za sudjelovanje na SHKM-u kako bi dobili majice i ostali materijal. Prijaviti se mogu u svojim župama do 31. ožujka.

Susret hrvatske katoličke mladeži održava se 4. svibnja 2024. godine u Gospiću. Dvanaesti  put okupit će se mladi katolici na nacionalnom susretu, pod geslom „Radujte se za svoje mladosti” usp. (Prop 11,9).

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja