Budi dio naše mreže

Bog zna kako se ti sada osjećaš. On te vidi. On te zna. Donesi Mu sve svoje osjećaje. Njegov pogled na tebi počiva, tu si siguran. Kad se umoriš od svega, kad te strah prevlada, samo se sjeti da si Božje dijete i da na Njegovim rukama možeš odmoriti svoju umornu dušu i da te tu nitko ne može dotaknuti.

/ mp

Dovoljno je da na Njega pomisliš, samo da na tren oči zatvoriš i glavu na Njegovo rame nasloniš i vidjet ćeš kako se mir i povjerenje ulijevaju u tebe i kako bivaš nov i odmoren. Jer sve to On vidi i zna, samo te čeka da dođeš, da pitaš za malo mira, donosi portal Bog je tu.

U tvojim najtamnijim noćima i najstrašnijim mislima, On te vidi, On te zna, tada tu je da ti pruži ruku spasa i utjehe, tu je da te izbavi. Svaku tvoju suzu vidio je i nije na nju ostao ravnodušan, ne bi Bog dopustio da idu niz tvoje lice suze a da nisu bile za nešto veće.

U tvojim najradosnijim danima, najuspješnijim pothvatima i najljepšim trenutcima, On te vidi, On te zna. Tada raduje se s tobom i srce Mu se smije jer je Njegovo dijete radosno.

On je uvijek tu. Vjeruj. Nisi sam, nisi ostavljen.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja