Budi dio naše mreže

Hrvatska elektroprivreda ovogodišnji je dobitnik nagrade za održivu inovaciju koju dodjeljuje tvrtka Oracle. Dodjelom nagrade odaje se priznanje organizacijama za dosljednu primjenu načela održivosti u svakodnevnom poslovanju te za promociju održivosti kao temelja društveno odgovornog poslovanja.

/ kv

Ovogodišnji dobitnici nagrade korištenjem Oracleovih alata postižu izvrsne rezultate u zaštiti okoliša, smanjenju troškova i povećanju efikasnosti.

Okolišna transformacija Hrvatske elektroprivrede odražava se u visokoj razini inovacije koja rezultira povećanjem vrijednosti tvrtke, ali i visokom stupnju održivosti poslovanja – izjavio je Jon Chorley, potpredsjednik za tržišnu strategiju te direktor za održivo poslovanje tvrtke Oracle i dodao:

Oduševljeni smo inovativnom upotrebom Oracle Cloud tehnologija u Hrvatskoj elektroprivredi kojom se samo potvrđuje zajednička predanost prema održivoj budućnosti zbog čega nam je čast dodijeliti ovu nagradu.

Dobitnici nagrade proglašeni su u sklopu konferencije Oracle OpenWorld, koja se od 16. do 19. rujna održala u San Franciscu i koja je okupila desetke tisuća sudionika te više milijuna pratitelja online.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja