Budi dio naše mreže

Ako niste uspjeli pogledati film o snazi pomirenja "Najveći dar" u kinima, sada ga možete nabaviti u DVD formatu i gledati ga kod kuće!

/ ps

Film “Najveći dar” Juana Manuela Cotela, koji je u Hrvatskoj premijerno prikazan u 2019., od sada je dostupan u DVD formatu s hrvatskim titlovima.

Film prikazuje istinite, suvremene priče o oprostu i pomirenju u mnogim zemljama svijeta kroz snažna svjedočanstva ubojica koji mole za oprost zbog stotinu ili tisuću ubojstava… i žrtava koje im opraštaju.

U najavnom videu, redatelj Cotelo najavljuje kako DVD izdanje filma sadrži dodatnih 110 minuta sadržaja, u kojima se nalazi još šest priča o pomirenju i oprostu.

“Hrabro i neka slavlje oprosta se širi u svaki kutak!”, poručuje Cotelo.

DVD se može nabaviti po cijeni od 14. 95 eura na web-stranici Infinito +1 ili na Amazonu. Prihodi idu zakladi Infinito +1, koja je započela s radom 2008., a misija im je nadahnuta Kristovim riječima “Idite po svem svijetu i propovijedajte evanđelje”. S tim ciljem snimaju i distribuiraju filmove, online videa, glazbu, knjige, organiziraju kazališne predstave i tečajeve formacije.

U produkciji Infinito +1 objavljeni su i film “Marijina zemlja” i online serija “Zarazni” koji se prikazuju na hrvatskome jeziku.

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja