Budi dio naše mreže

Novozaređeni svećenici su prošloga vikenda slavili sa svojom obitelji i prijateljima mlade mise.

/ mp

Nakon 147 godina Duga Resa je dala mladog svećenika Fabijana Štedula koji je u prisustvu velikog broja vjernika slavio svoju mladu misu u nedjelju 7. srpnja u svom rodnom gradu, a u župi bl. Alojzija Stepinca slavljena je prva mlada misa u povijesti župe. Više pročitajte OVDJE.

Novozaređeni svećenik Šibenske biskupije don Grgur Alviž slavio je u subotu 6. srpnja mladu misu u Raslini. Koncelebriralo je tridesetak svećenika među kojima je bilo i šest ovogodišnjih mladomisnika. Homiliju je održao biskupijski povjerenik za duhovna zvanja i župnik u Vrpolju don Ante Omazić. Više pročitajte OVDJE.

Don Grgur Alviž

Mladu misu je u subotu 6. srpnja proslavio i don Pero Badrov, svećenik Splitsko-makarske nadbiskupije, u župi Bezgrješnoga začeća BDM u Kaštel-Štafilićima.

Fra Dragan Bolčić, svećenik Hercegovačke franjevačke provincije, proslavio je u nedjelju 7. srpnja svoju mladu misu u crkvi sv. Jakova u Međugorju.

Fra Dragan Bolčić / Foto: FB Radiopostaja MIR Međugorje

U nedjelju, 7. srpnja, mladi svećenik Vrhbosanske nadbiskupije Stipica Lešić služio je mladu misu u Novom Travniku. Više pročitajte OVDJE.

Svećenik iz Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja fra Darijo Sinković proslavio je u nedjelju 7. srpnja mladu misu u župi sv. Mihalea arkanđela u Gradacu.

Novozaređeni svećenik Gospićko-senjske biskupije Josip Tomljanović proslavio je mladu misu u nedjelju 7. srpnja u župi Uznesenja BDM u Senju.

U nedjelju 7. srpnja svećenik Varažadinske biskupije Mladen Cikač iz Gornjeg Hrašćana, u Macincu je služio mladu misu. U tom mjestu slavila se mlada misa nakon 34 godine.  Tom najvažnijem danu u životu jednog svećenika, prisustvovali su brojni vjernici, obitelj i svećenici. Više pročitajte OVDJE.

https://www.facebook.com/eMedjimurje.hr/videos/1597381627058859/

Svećenik Zagrebačke nadbiskupije Marko Čolić proslavio je mladu misu u nedjelju 7. srpnja u župi Rođenja BDM, Osijek – Višnjevac.

Uz geslo “Prepusti Gospodinu sve putove svoje, u njega se uzdaj i on će te voditi’ (Ps 37,5), svoju mladu misu proslavio je u nedjelju, 7. srpnja, vlč. Luka Ćosić, novozaređeni svećenik Đakovačko-osječke nadbiskupije iz slavonskobrodske župe svetog Josipa Radnika.

Luka Ćosić, novozaređeni svećenik Đakovačko-osječke nadbiskupije

U župi sv. Leopolda Mandića u Požegi svećenik Požeške biskupije Tomislav Dokoza proslavio je mladu misu u nedjelju 7. srpnja.

Svećenik Hrvatske karmelske provincije o. Nikola Grizelj slavio je mladu misu u nedjelju 7. srpnja u župnoj crkvi sv. Petra apostola u Omišu.

U nedjelju 7. srpnja svoju je mladu misu proslavio i novozaređeni svećenik Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda fra Josip Ivkić u župi Rođenja BDM u Kruševici.

Novozaređeni svećenik Vrhbosanske nadbiskupije Štefan Marković proslavio je mladu misu u nedjelju 7. srpnja u zagrebačkoj župi Sv. Obitelji u nedjelju 7. srpnja.

U nedjelju 7. srpnja novozaređeni svećenik Đakovačko-osječke nadbiskupije Domagoj Vidaković proslavio je mladu misu u župi sv. Grgura Velikog u Šljivoševcima, filijala Kućanci.

Mladu misu proslavio Domagoj Vidaković

Don Ivan Zovko, svećenik Splitsko-makarske nadbiskupije, proslavio je u nedjelju mladu misu u župi sv. Spasa u Splitu.

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja