Budi dio naše mreže

Hrvatski katolički radio u petak proslavlja svoj 22. rođendan. Dio proslave u studiju i programu HKR-a bili su koncertom uživo i Ana i Petar Buljan iz slavljeničkog tima zajednice ''Božja pobjeda''.

/ HKM

Neke od najpoznatijih duhovnih pjesama Ana i Petar otpjevali su u studiju HKR-a i time obilježili rođendansku proslavu.

Svake slave dostojan:

Bračni par Buljan svjedočio je o tome kako pravilno moliti i graditi odnos s Bogom.

,,Uđi u sobu i zatvori vrata. Tvoj Otac će vidjeti što radiš. Tajni recept je iskreno srce. Bez lažne pobožnosti i bez maski. Svaki put koji je vođen iskrenim srcem, pravi je put prema Bogu”, otkrila je Ana iz svog osobnog odnosa s Bogom u molitvi.

,,Svaki dan je avantura i izazov jer Bog uvijek želi više od nas. Nadam se da to neće nikad prestati. Borba uvijek traje. Kad dođe kušnja – ostani na križu. Kao Isus koji je mogao sići, ali je radi nas ostao, jer nakon toga dolazi uskrsnuće”, nadovezao se Petar i kazao kako Ana ima više slavljenički molitveni život iako je on voditelj slavljeničke službe.

Spominjući i ”Hod za život” u subotu 18. i 25. svibnja, koje prati i medijski podupire i Hrvatska katolička mreža, predstavljena je i najmlađa sudionica rođendanskog programa, djevojčica Noemi Marija, koja je još u trbuhu mame Ane Buljan.

”Gospode, trebam Te” i ”Svake slave dostojan” samo su neke od najpoznatijih duhovnih pjesama koje su Ana i Petar otpjevali u studiju HKR-a i time obilježili rođendansku proslavu.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja