Budi dio naše mreže

Pokretačica aplikacije Holydate - aplikacije za druženje i upoznavanje katolika svih dobnih skupina koji žele susresti budućeg bračnog druga Ivana Matković poziva sve samce katolike da se pridruže prvom ljetovanju za samce u Splitu od 1. do 6. kolovoza.

/ im

HOLYDATE LJETOVANJE U SPLITU

“Dođoh da život imaju, u izobilju da ga imaju.“

Od 1. 8. do 6. 8., 5 noćenja + puni pansion, cijena 300 eura.

Pozivamo sve samce katolike, koji nemaju sakrament braka u dobi 20-45 god. na naše drugo zajedničko ljetovanje koje će se ove godine održati u Splitu – Duhovni centar: „Oaza sv. Marije Krucifikse“!

Uz druženje i odmor, duhovnu okrepu i molitvu, provedite ljeto u zajedništvu.

Teme duhovne obnove:

  1. Tišina prema Mateju – način Božje komunikacije
  2. Moji planovi za mene i Božji planovi za mene
  3. Kršćani u poslovnom svijetu – pozvani na radikalnu ambicioznost
  4. Isusovo poslanje: „Da život imaju, u izobilju da ga imaju.“

Duhovni centar “Oaza sv. Marije Krucifikse” na Kamenu u blizini Splita mjesto je susreta sa samim sobom, Bogom i s drugim čovjekom. Lijepo i ugodno ozračje samostanske kulture, tišine i duhovnoga predaha te bogat interaktivni program i okruženje mladih garantiraju vam savršen omjer duhovne okrjepe i kvalitetne zabave uz ljude iste dobne skupine, istih interesa i svjetonazora.

Plaža Stobreč i Strožanac od smještaja udaljene su svega 15 minuta pješice ugodnom šetnjicom kroz hlad i šumu, a autobusna stanica se nalazi uz sam smještaj te vozi do Splitske Rive.

Sobe su uređene po hotelskom standardu, svaka s vlastitom kupaonicom, klima uređajem, internetom, a u ponudi su većinom dvokrevetne sobe, uz manji broj trokrevetnih soba.

U sklopu smještaja nalazi se kapelica gdje će se svakoga dana slaviti sveta misa za nas te prostor za seminare i lijepa novouređena blagovaonica.

Duhovni centar “Oaza sv. Marije Krucifikse” poznat je i po svojim gurmanskim delicijama i jako finoj kuhinji. U mediteranskom okružju imat ćete priliku uživati u urbanim, slavonskim, ali i mediteranskim specijalitetima.

Grupa će imati 50-ak mladih, koliki je i kapacitet smještaja. Nakon popunjenog kapaciteta zatvaramo prijave.

Cijena je 50€ za rezervaciju mjesta (uplaćuje se odmah na niže naznačeni IBAN) + 250€ u gotovini po dolasku u Split. Cijena uključuje 5 noćenja s punim pansionom u 2-krevetnim i 3-krevetnim sobama.

Rezervacija mjesta uplatom na IBAN te prijavom na donji link:

IBAN: HR5223400091160654539
Naziv primatelja: IRA, obrt za usluge
Iznos: 50€
Opis plaćanja: Ljetovanje

U slučaju odustajanja nakon uplate, nije moguće dobiti povrat uplaćenog iznosa.

Link za prijavu: https://forms.gle/URm8D7f6QF4emJED7

Prijevoz je u vlastitom aranžmanu. Bit će mogućnosti uz pomoć Holydatea da stupite u kontakt s ostalim sudionicima i povežete se za zajednički prijevoz.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja