Budi dio naše mreže

Socijalna samoposluga u Đakovu nakon stanke zbog koronavirusa ponovno otvara svoj vrata najpotrebitijima te će tako dijeliti pakete hrane u četvrtak, 30. srpnja, u vremenu od 9 do 11 sati. Kako bi se što imalo dati, socijalna samoposluga primat će pakete u utorak, 28. srpnja u vremenu od 16 do 17:30 sati.

/ mp

Socijalna samoposluga u Đakovu svoja je vrata otvorila u studenom prošle godine. Osnivač je laička Socijalno-humanitarna udruga „Terezijin krug”.

Najkraće moguće rečeno “Terezijin krug” su štovatelji bl. majke Terezije koji se zajedno sa zajednicom Milosrdnih sestara svetoga Križa okupljaju oko lika i djela bl. Majke Terezije, utječući se njezinu moćnom zagovoru, postižući utjehu i pomoć u svojim potrebama. U svojoj svakodnevici se zauzimaju za promicanje temeljnih ljudskih i kršćanskih vrijednosti kako je to činila bl. majka Terezija, nadahnuta franjevačkom karizmom.

Prva đakovačka socijalna samoposluga smještena je u Mažuranićevoj ulici broj 8.

„Želimo biti protočni kanal dobrote građana koju su pokazali donirajući svoje priloge za socijalnu samoposlugu”, poručile su sestre milosrdnice angažirane oko samoposluge te računaju na pomoć građana.

Više detalja pročitajte OVDJE.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja