Budi dio naše mreže

Udruga "Smiješak za sve" u petak će u Dječjem domu Laduč, podružnici Dječjeg doma Zagreb, provesti akciju Tri, dva, jedan – farbaj da im dom bude ljepši!

/ md

Pridružujući se nacionalnoj manifestaciji Hrvatska volontira, volonteri Udruge i volonteri predstavnici korporacija OTP banka d.d. i GlobalLogic udruženim će se snagama pobrinuti za okoliš Doma u kojem djeca svakodnevno borave te uljepšati dan malenim štićenicima uvijek veselim druženjem uz slikovnice i bajke.

Dok će dio volontera kositi travu, uređivati okoliš i neumorno zamahivati kistom kako bi vratili stari sjaj sjenici u vrtu Doma, tete i stričeki pričalice djeci će podariti putovanje čudesnim svijetom knjiga.

Foto: Službena Facebook stranice Udruge Smješak za sve

Udruga “Smiješak za sve” u svojim brojnim aktivnostima kojima promovira čitanje i volontiranje često posjećuje Dječji dom Laduč. Uz svakodnevni angažman volontera u Smiješkovoj knjižnici u kontejnerskom naselju u Petrinji, ovih su se dana tete i stričeki pričalice vratili i na odjele zagrebačke Dječje bolnice Srebrnjak i Klinike za pedijatriju u KBC Sestre milosrdnice.

Manifestacija “Hrvatska volontira 2022.” odvija se od 11. do 14. svibnja, a u sklopu nje će se provesti više od 250 volonterskih aktivnosti diljem Hrvatske.

Foto: Službena Facebook stranice Udruge Smješak za sve

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja